Rólam

Belkacem Szilvia (korábbi nevemen: Sveiczer Szilvia) pszichológus vagyok, diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemén szereztem 2006-ban. Korábbi HR-es múltamból kifolyólag doktori képzést kezdtem Gazdaságpszichológiából a Szegedi Tudomány Egyetemen, ahol a kutatási területem a dolgozói elkötelezettség volt, de később a képzést elhagytam. Mindig is közelebb állt hozzám az emberekkel való közvetlen munka, a segítségnyújtás, személyes tanácsadás és ez sokkal inkább motivált mint a tudományos élet által kínált lehetőségek. Klinikai szakpszichológusi képzésemet a Pécsi Tudomány Egyetemen kezdtem meg, mely tanulmányom jelenleg is folyamatban van.

Pszichológiai rendelőmet 2009-ben hoztam létre 120 nm-en, 3 rendelő színvonalas kialakításával Maglód jól megközelíthető, központi helyén.

Hét évig dolgoztam HR vezetőként, ahol imádtam a folyamatos kihívásokat, de pszichológusként sem volt ez másként, mert minden új páciens új kihívás, új élettörténet, újra felfedezendő „kontinens” a saját belső működésével. Sokszor hálát érzek, amiért ezt a hivatást gyakorolhatom.

Elkötelezett és sikeres pszichológusként ahhoz segítem hozzá, hogy lépésről lépésre Ön a saját életében motivált, teljes személyiségével adekvátan és integráltan részt vevő sikeres emberként élhessen tovább. Legyen szó bármilyen motivációról, munkahelyi előremenetelről, a pánik által bezárt élet határainak kitágításáról, vagy egy megfeneklett élet újragondolásáról, pszichológusként, mint egyfajta pszichomotivátorként (bővebb információért kattintson IDE) az Ön céljait és érdekeit fogom szem előtt tartani!

Tapasztalja meg most, amikor valaki elfogadó, objektív, szakértő módon segíti előre céljai elérésében.

Amennyiben hasonló hozzáállásra vágyik, keressen fel a 06 20 357 0676-on most!